Dutch English German

Appartement Haus Burgman
Südtirolerstraβe 5 - 5645 Bad gastein / Böckstein

Reservering, betaling en verdere afwikkeling
Op de rekening vindt u onze bankgegevens. Een reservering is definitief na een aanbetaling van 50% van de totale huursom. Het 2e deel van de huursom verzoeken wij u uiterlijk 6 weken vóór aanvang van de huurperiode te voldoen. Een claim op het huis kan niet worden gelegd n.a.v. een mondelinge aanvraag.

Bij last-minute boekingen (periode tussen boeking en aanvang huurperiode korter dan 6 weken) dient het hele bedrag direct te worden voldaan.

Er wordt een borgsom verlangd van € 300,-. Wanneer de accommodatie in orde is bevonden wordt binnen een week de borg weer terugbetaald, eventueel na aftrek van schades.

Annulering
Een annulering dient altijd schriftelijk te gebeuren, Er gelden de volgende regels:
- Bij annulering tot 60 dagen vóór de dag van aankomst wordt 50% van de huursom in rekening   gebracht.
- Bij annulering vanaf de 60e dag (inclusief) tot de dag van aankomst is 100% van de huursom   verschuldigd.

Aankomst en vertrektijden
Op uw aankomstdag is het appartement vanaf 15.00 uur beschikbaar. Op uw vertrekdag verzoeken wij u het appartement vóór 10.00 uur te verlaten. Zodat er voldoende tijd is het appartement voor de volgende gasten voor te bereiden.

Personen aantal
Het appartement mag slechts met het bij de boeking aangegeven aantal worden bewoond. Kinderen worden altijd als een hele persoon gerekend.
Het appartement mag niet door meer dan 6 personen bewoond worden. Indien blijkt dat er toch meer bewoners zijn dan overeengekomen, heeft de eigenaar het recht u de toegang te ontzeggen, of € 50,00 per overtallig persoon per dag in rekening te brengen. Dit naar gelang de situatie ter plaatse.
Het meebrengen van huisdieren is zonder schriftelijke toestemming niet toegestaan. Wordt dit toch geconstateerd, dan heeft de eigenaar het recht u de verdere toegang tot het appartement te weigeren.

Opleveren bij vertrek
Op uw vertrekdag verzoeken wij u het appartement vóór 10.00 uur te verlaten
Het appartement dient in goede staat en opgeruimd te worden achtergelaten, hetgeen het volgende inhoudt: Keuken schoon en alles afgewassen. U mag de afwasmachine aanzetten en laten draaien. Deze wordt dan voor u uitgeruimd. Vuilniszakken in de container, vuilnisbakken leeg en schoon, koelkast leeg en schoon, alle etenswaren verwijderd.
Is hieraan niet voldaan, dan wordt de totale borgsom ingehouden. Bij vertrek zal het appartement worden gecontroleerd en de sleutel in ontvangst worden genomen.

Aansprakelijkheid
De huurder is aansprakelijk voor alle schade aan het appartement, inventaris en/of meubilair, die tijdens de huurperiode ontstaat, door hem of zijn medebewoners. Dit wordt voor rekening van de huurder hersteld.

Wij zijn niet aansprakelijk te stellen voor schade ontstaan door brand, lekkage, ongeval of welke oorzaak dan ook, aan huurder, diens medebewoners en/of eigendommen.
Indien wij door overmacht gedwongen zijn een huurcontract te moeten annuleren, zijn wij op generlei wijze aansprakelijk te stellen. In een dergelijke situatie zal restitutie van het aan ons betaalde bedrag plaatsvinden.
Fouten of vergissingen op onze website kunnen ons niet binden. Ondanks dat bij het samenstellen van onze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht wordt genomen bestaat er een mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd dan wel niet meer correct is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke (directe of indirecte) schade welke is ontstaan op basis van foutieve informatie via onze website.

FAQ
Kan ik ook eerder inchecken/aankomen?
Door de wissel (de vorige gasten gaan er om 10 uur uit) is het appartement nog in de schoonmaak tot 15.00 uur. In overleg kunnen we bij uitzondering bekijken of eerder inchecken mogelijk is.

Ik wil op de vertrekdag al heel vroeg vertrekken, of, ik wil de avond voor de vertrekdag laat vertrekken. Wat doe ik met de sleutel?
U kunt, s.v.p. na overleg, de sleutel in de grijze brievenbus bij de deur van het bovenhuis nr. 5 deponeren.

Ad & Marie-Lène Burgman
+31(0) 620608181
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hausburgman.com