Dutch English German

Skiën en meer in Gastein
Droom een winterdroom: een blauwe hemel boven besneeuwde berghellingen, een rooksliert uit de schoorsteen van een authentieke skihut. Het klinken van klokjes aan een arrenslee, weldadige ontspanning in warme bronnen. Deze droom heet skivakantie in Gastein!

  

Allerlei soorten wintersporters, gezinnen met kinderen, gezellige winterwandelaars en sportieve ijsbeklimmers zijn in het dal van Gastein aan het juiste adres. Of het nu skiën, boarden of carven betreft, in de vier skigebieden van Gastein met 200 sneeuwzekere kilometers piste vindt u uw droompiste! Als langlaufer en sneeuwschoenwandelaar zult u de stilte en afzondering van het natuurlandschap weten te waarderen.
Voor gezinnen met kinderen zijn er bijzondere aanbiedingen: van de best verzorgde skicursus voor de kleinsten en kindvriendelijke skihutten tot en met een plezierige rodeltocht 's avonds! De skischolen van Gastein brengen beginners en professionals op de piste.
De Gasteinse warmwaterbaden worden gevoed door zeventien warme bronnen, waarin u zich na een afwisselende en sportieve dag behaaglijk uit zult strekken. Vergroot uw gezondheid, uw fitness en uw welbevinden in het geneeskrachtige water! Een grote keuze aan evenementen en locaties, van gezellige alm tot en met het chique casino.

Skivakantie in Gastein
Laat uw droom werkelijkheid worden en stuur ons vandaag nog een vrijblijvende aanvraag voor uw vakantie in Gastein. Gastein: skiën, bergen en warmwaterbaden.

Vakantieplezier in het dal van Gastein
Water- en natuurschouwspelen in het nationaal park Hohe Tauern, te midden van de Oostenrijkse Alpen staan voor alpien-actief wandelplezier en winters ski- en boardgenot op meer dan 200 uitstekend geprepareerde kilometers pistes. In de Gasteinse warmwaterbaden staan u vitaal genot en ontspanning te wachten in het geneeskrachtige thermale water van Gastein. De gezonde wereld van Gastein biedt competent en uitgebreid advies voor uw persoonlijk welbevinden in harmonie met lichaam, ziel en geest.