Dutch English German

Doevakantie in het Gasteinse zomerparadijs, Oostenrijk

Zomervakantie voor groot en klein in Gastein, Salzburger Land. Kunt u zich dit nog herinneren? Warme aarde onder uw voetzolen, gras dat aan uw tenen kriebelt? Wind in uw haar en het luiden van de klokken in uw oren? Uw handen in koel, bruisend water, helder bronwater drinken. Melk, nog warm, vers van de koe, het knappen van geurend brood. De heerlijke toppen van de Oostenrijkse Alpen voor ogen. Beleef dat allemaal en nog veel meer tijdens uw zomervakantie in het dal van Gastein! Schenk uzelf en uw gezin een onvergetelijke tijd en vakantie met elkaar.

Wandel over 350 kilometer gemarkeerde paden over de bergweiden of verover de bergtoppen in de Alpen onder begeleiding van de berggidsen van Gastein. Het nationaal park Hohe Tauern is een paradijsje voor liefhebbers van de Oostenrijkse Alpen! Geniet met door frisse berglucht gewekte trek van de zelfgemaakt kostelijkheden van de alpenherderinnen op 55 Gasteinse bergweiden, die van juni tot in de late herfst worden bewerkt.

Gezinnen zullen de kindvriendelijke almen, die ook met behulp van de Gasteinse kabelbanen gemakkelijk te bereiken zijn, evenals de spannende belevenissen in de Pongi-Club bijzonder weten te waarderen.

Met de fiets of mountainbike gaat het langs gezinsvriendelijke routes of uitdagende mountainbiketrajecten overal dwars doorheen!

Is golf uw passie, dan kunt u uw handicap op talrijke plaatsen in de regio verbeteren. Maar misschien wilt u ook wel eens een keertje boogschieten of speelt u een partijtje tennis? Maar vooral: beleef genoegen en plezier aan de mooiste dagen van het jaar tijdens uw zomervakantie in Gastein in het Salzburger Land!

Loopt de zomer ten einde, dan breekt de tijd van het landelijke herfstleven aan! Traditie en oude gebruiken verstrekken u een levendig inzicht in het boerenleven in het dal van Gastein. In deze bijzondere tijd worden er talrijke evenementen onder het Bauernherbst-motto georganiseerd.

Gastein heeft voor gezinnen met kinderen, sporters, recreanten en romantici het juiste aanbod. Beleef prachtige vakantiedagen in het dal van Gastein om nooit meer te vergeten – Het is het beste als u gelijk nu een vrijblijvende aanvraag opstuurt voor uw vakantie in Oostenrijk.